U ovoj knjizi saznat ćete sve ono što Biserka Blašković zna o bioenergiji te njenim iskustvima kroz nekoliko desetljeća u ovom području, sve tehnike koje i ona sama upotrebljava, kako biste ih i vi mogli primijeniti za poboljšavanje svog života. Srest ćete se s raznih tehnikama meditiranja, ali i saznati općeniti pogled na svijet koji ona primjenjuje.

Portal Zdrava krava komentar o knjizi

Cijena knjige je 59,90 kn na koju se još dodatno plaća poštarina od 20 kn. Nakon narudžbe, knjiga će Vam biti proslijeđena u roku par dana putem GLS-a na Vašu kućnu adresu.

PREDGOVOR

Dugi niz godina učila  sam i stjecala iskustva kroz  životne probleme  i tegobe  svojih   klijenata (pacijenata). Trudila sam se pomoći im i ublažiti njihovo nezadovoljstvo i boli   bioterapijom ili nekime od savjeta. Pokušavala sam im predočiti novu dimenziju stvarnosti,   koja je tu, ovdje pred nama, samo je treba prepoznati, prihvatiti i nešto promijeniti, da li   to stav o sebi, svojoj okolini, načinu života, načinu razmišljanja ili možda način prehrane.
U meni je tinjala žarka želja da im pomognem i prenesem bar iskricu svog optimizma,   mira i radosti. Trebalo mi je dosta vremena da shvatim zašto nisu svi ispunjeni, motivirani   i  gotovo  nikad  umorni  poput  mene.  Energija  kojom  sam  bila  protkana  bila  je  toliko   stimulirajuća da najradije ne bih bila  gubila vrijeme  na  spavanje jer je  budnost  nudila   mnogo više sadržaja.
Odlučila sam napisati knjigu „Moć životne energije“s ciljem da u drugima probudim   svijest o tome kako iskoristiti i pokrenuti uspavanu energiju koja kola ljudskim tijelima te   im potaknuti volju i želju za životom.
U knjizi pokušavam čitateljima prenijeti samo dio iskustava, pa i poneku zanimljivu   životnu priču i objasniti zašto se poremećaji prvo pojavljuju na duhovnoj, a tek onda na   fizičkoj razini ljudskog bića.
Savjetujem da si pomognete provjerenim tehnikama kao što su joga, tai chi, autogeni   trening ili iscjeljivanje plesom. Tu su i moje omiljene Tibetanske vježbe pomlađivanja s   afirmacijama.
U knjizi je i poglavlje o važnom području života svakog pojedinca, o zdravom načinu   prehrane.
Sigurna sam da će svatko tko prolista ovu knjigu doživjeti promjenu svijesti makar za   nijansu i zakoračiti u pozitivnu i zdravu dimenziju života.
Portal Zdrava krava komentar o knjizi