"Savršeni put do iscjeljenja" će vam dati mogućnost da naučite sve tehnike za svladavanje svakodnevnog stresa, negativnih emocija te će vam isto tako dati dubinski uvid u to što vaši bolovi govore o vama, kako bi se mogli toga riješiti i zaživjeti život punim plućima. Bez stresa, bez opterećenja.
Dobivate priliku napokon živjeti onaj život koji zaslužujete. Ispunjen, pozitivan i potpuno bezbrižan . Knjiga će vas podučiti kako dovesti vlastitu energiju u poravnanje i samim time unaprijediti svaki aspekt svojeg života, obzirom da je energija baza i ukoliko je ona ispravna, svi vanjski problemi gotovo nestaju u potpunosti, bilo da se radi o financijama, zdravlju ili ljubavnom statusu. Sve se vraća u ravnotežu kad ispravite svoju energiju.
Vaše financijsko stanje, zdravlje i ljubavni status su u stvari pokazatelji Vaše energetske ravnoteže i dok to ne unaprijedite, nebitno je koliko truda ulažete, sav vaš trud će biti neuzvraćen. Napravite svoj prvi korak prema energetskom iscjeljenju i naručite knjigu "Savršeni put do iscjeljenja", koja će vam pokazati kako da sami ispravite temelj cijelog svog života, svoju energiju.

Cijena knjige je 69,90 kn na koju se još dodatno plaća poštarina od 20 kn. Nakon narudžbe, knjiga će vam biti proslijeđena u roku par dana putem GLS-a na kućnu adresu.

JESTE LI SPREMNI PODIĆI KVALITETU SVOJEGA ŽIVOTA NA NOVU RAZINU?

IMATE LI I VI OVIH PROBLEMA?

 • Tko od vas je često umoran, konstantno anksiozan, nisko energičan, preplavljen problemima i u konstantnom stanju stresa zbog kroničnih životnih teškoća?
 • Tko od vas osjeća pritisak svakodnevice, ne znajući koji vas izazovi sutra čekaju i stalno moleći da napokon dobijete to i više nego zasluženo olakšanje otpuštanjem  briga o svima i svemu?
 • Tko se od Vvs pita kad će više moći predahnuti i samo se nakratko opustiti  bez ikakvog stresa?
 • Tko od vas osjeća konstantne bolove u nekim dijelovima tijela, bilo to leđa, prsa, glava, noge ili prsti?
 • Kome je dosta svega toga?

KAKO TO DJELUJE NA VAS?

 • Kako taj umor utječe na vaše svakodnevne interakcije?
 • Kome konstantna anksioznost, nizak nivo energije i stres smetaju u obavljanju raznih životnih aktivnosti?
 • Kako to sve utječe na vaše socijalne interakcije, na Vaše vrijeme na radnom mjestu, školi ili fakultetu?
 • Kako to sve utječe na vaše obiteljske odnose? Pojavljuju li vam se problemi s najbližima? Što mislite koji je razlog tome?
 • Što mislite kako stres i negativne emocije utječu na vaše zdravlje?
 • Koliko vitalnost vašeg organizma pati zbog psiholoških borbi?
 • Koliko si godina života smanjujete zbog toga što jednostavno zadržavate sav stres u sebi?
 • Koliko ćete si još tolerirati sve negativne stvari koje sami sebi nesvjesno stvarate?
 • U kojem smjeru će ići vaš život ako ovako nastavite?
 • Kad ćete reći da je dosta i uzeti život u svoje ruke?

ŠTO BI SE DESILO KAD BISTE SE MOGLI TOGA RIJEŠITI?

 • Što kad biste stalno bili puni energije, vratili onu takozvanu "mladenačku" energiju, bili vitalniji nego ikad?
 • Što kad biste kroz dan prolazili bezbrižno, neovisno o vanjskim problemima, uvijek duboko u sebi mirni i potpuno zadovoljni?
 • Što kad bi svaki vaš dan bio ispunjen apsolutnom pozitivnošću, srećom i veseljem?
 • Što kad bi se u svakoj prostoriji i u svakoj skupini ljudi mogli nositi s nevjerojatnom gracioznošću?
 • Što kad biste vi postali taj centar pažnje prema kojem svi gravitiraju zbog zračenja vaše pozitivne energije?
 • Što kad biste opet mogli imati fenomenalne obiteljske odnose bez obzira što se to trenutno možda čini nemogućim, jer mislite kako su odnosi zauvijek narušeni?
 • Što kad za sve to ne biste trebali postati prosvijetljenji niti se mučili dugi niz godina korak po korak?
 • Što kad biste mogli živjeti svoj život punim plućima odmah, od sada?

RJEŠENJE SE CIJELO VRIJEME NALAZI ISPRED VAS

Ovi svi prethodno navedeni simptomi su u stvari ni više ni manje nego pokazatelji kako vam energija u tijelu nije uravnotežena, a ja vas želim uputiti kako ćete tome napokon stati na kraj.

To je tajna koju ću vam otkriti, nakon čega ćete znati što je točno ono što vam nedostaje za život koji priželjkujete.

Niste vi krivi za svoju životnu situaciju

Prvenstveno, moram istaknutii: vjerujte mi, niste vi krivi što nemate onakvu financijsku, zdravstvenu i ljubavnu situaciju kakvu želite. Niste vi krivi što niste onoliko ispunjeni koliko želite i koliko možete biti. Nešto vas drugo spriječava, nešto dublje, nešto što vas iz temelja vuče prema dnu i za to nešto ćete upravo otkriti rješenje.

Danas radite prve korake prema vašem novom životu, životu bez stresa, anksioznosti i negativnih posljedica tih stanja, idete prema životu ispunjenom srećom, veseljem i blagostanjem jer vi to i zaslužujete.

Ne, ne morate postati prosvijetljeni da bi bili sretni, ispunjeni i puni životne energije. Dapače proces je izuzetno lagan i apsolutno svatko može od ovog časa živjeti život koji želi.

Sve što trebate je dovesti svoju energiju u ravnotežu!

(objasniti ću vam da to i nije toliko teško kako se čini)

Sve je u energiji. Iz nje proizlaze svi vaši problemi i sva manifestacija vašeg vanjskog svijeta.

Energija je baza i ukoliko je ona ispravna, svi vanjski problemi gotovo nestaju u potpunosti, bilo da se radi o financijama, zdravlju ili ljubavnom statusu. Sve se vraća u ravnotežu kad ispravite svoju energiju.

Vaše financijsko stanje, zdravlje i ljubavni status su u stvari pokazatelji Vaše energetske ravnoteže i dok to ne unaprijedite, nebitno je koliko truda ulažate, jer sav Vaš trud ostaje neuzvraćen.

Iako zvuči komplicirano, stvarno nije! Jedino što vam je potrebno za konstantnu ispunjenost, sreću i potpuno zdravlje je malo dublje razumijevanje energije kako ona funkcionira i kojim tehnikama i vježbama potičete svoju energiju da se vrati u ravnotežu i da zasja u punom sjaju.

Uđite u tajne vodeće hrvatske bioenergetičarke

Upravo to je ono što ćete dobiti ovom knjigom: Vi dobivate potpuno razumijevanje bioenergije, od početka do kraja. Sve što trebate znati je ovdje, počevši od alata koje ja osobno koristim. Iznosim apsolutno sve tajne bioenergetičara i sve ono što ostali bioenergetičari ne žele reći kako biste im konstantno dolazili na tretmane. Dobivenim informacijama ćete vi potpuno sami moći prvi put uzeti život u svoje ruke i usmjeriti ga prema onim pozitivnim ishodima kojima želite, bilo da to znači potpuna financijska sigurnost, apsolutno zdravlje ili cjelovita sreća u ljubavi. Kvalitetno postavljenim temeljem vašeg života (energijom), sve ostalo će se krenuti popravljati samo od sebe. Započnite svoj proces već danas!

Ovo je put prema rješavanju svih vaših problema

Ovom knjigom vam želim pokazati put prema rješavanju svih vaših problema. Apsolutno sve potrebno za promjenu vašeg života nalazi se u ovoj knjizi od 200-tinjak stranica. Nema okolišanja. Potrudila sam se sažeti svo svoje znanje i ukoliko primijenite pročitano, vjerujem da vam život više nikad neće biti isti, već sve bolji i bolji.

Sve ovo možete dobiti po cijeni knjige od 69,90 kn. No, da vas pitam, je li moguće uopće staviti cijenu ovome što dobivate? Obzirom da smo htjeli apsolutno svima dati mogućnost da dođu do ovih informacija, stavili smo minimalnu moguću cijenu kojom podmirujemo samo osnovne troškove izdavanja knjige. 

Dakle cijena je najniža moguća i ja se ovime zagisurno neću obogatiti, ali sam uvjerena da će se vaš život promijeniti na bolje te vam stoga savjetujem da uložite u sebe, a samim time i sve oko vas koji će automatski biti sretniji kad vas dožive u svakodnevnom pozitivnom raspoloženju.

SVJEDOČENJA KLIJENATA

Možete naručiti knjigu klikom na gumb i mi ćemo vas povratno kontaktirati ako imamo još knjiga na zalihi te vas obavijestiti kad vam knjiga stiže.
Ne morate se brinuti za unošenje informacija o kreditnim karticama jer se plaćanje vrši pouzećem. Samo ispunite obrazac i knjiga dolazi na vašu adresu (poštarina se plaća 20kn).